Bejelentés


Könyvajánló


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Itt az általam elolvasott könyvek listája található, véleményem, tartalmak.

Több címet angolul írtam, mert ezeket ezen a nyelven olvastam el, s nem tudom pontosan mi a hivatalos magyar fordításuk. Nekem nagyon sokat segít nyelvtanulásnál, mert szórakozás mellett gyorsan és észrevétlenül rám ragad a nyelv, megszokom a visszatérő kifejezéseket, szókapcsolatokat.

Nem szeretek szótárt használni, mert csak elvonnja az időt, és ha éppen érdekeset olvasok, nem fogok pont abban a pillanatban megállni. A végén úgy is kiderül.

Ha vki nyelvet akar tanulni, olyan könyvet kell választania ami érdekli, több párbeszédből álljon mint száraz leírásokból. Kerülje a túl bonyolult témákat (tudomány, elmélkedés,...), inkább válasszon vmi kis regényt, novellát a mai korból. Fontos, hogy ne régi írás legyen, mert a szókincs is folyamatosan változik. Szívesen ajándékozok könyveket, mert ez nagyon könnyű, csak manapság az a baj, hogy nem éppen a legjobb áron vannak, meg sokan nem olvasnak. Napokban hallottam azt a mondást, "a szegény embernek tv-je, a gazdagnak nagy könyvtára van", hát, vhogy ez így is van.

Szerintem akkor jó egy könyv, ha vmire választ ad, ha tanulok belőle valamit, vagyis elgondolkodtat. Szerintem ez a legfontosabb, hogy üzenete legyen. És ez mindenkinek más, mert külömbözően éljük életünket, más és más dolgok foglalkoztatnak.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!